Monday, October 11, 2010

PTK Datang Lagi...


Salam buat semua. Budak-budak PMR abis exam hari ni. Merdeka la suda diaorang hehe. Aku la plak kene duduk exam pasni huhu. Biasalah.....dalam perkhidmatan awam ni. Ada peperiksaan kecekapan a.k.a PTK. So, PTK kali ni yang ke-2 aku ambil. Yang TK1 tahun 2008 dulu...dah lepas. TK2 la plak menyusul ni. Nak kata tak risau...risau jugak! Kalau tak membaca, confirm la tak bleh jawab soalan-soalan berfakta abis tu hehe. Jadi, untuk menyenangkan hati, bacalah sikit dengan buat latihan 2,3 set...betul tak hehe?

Macam biasa, PTK di daerah Beluran ni dibuat di SMK Beluran Bestari. Tarikhnya 16 Oktober 2010, hari Sabtu ni dari jam 9.00 - 12.00 tgh. Slip dah dapat dari Cikgu Md Nor last week. Ramai jugak dari sekolah aku yang ambil kali ni. So, beramai-ramailah kita duduk PTK ya hehe. Arap-arap ada rezeki lulus 4-4 lagi la kali ni hehe. Amin! Sapa yang tercari-cari maklumat sukatan atau soalan-soalan yang boleh dijawab. Bolehlah klik di link di bawah ni k.
Selamat study!

Sukatan PTK:

Soalan PTK:

p/s: Insyaallah...semoga lulus IV-IV!




1 comment:

  1. Rafik,
    Lepas ni dah tak payah susah2 ambik PTK lagi !! :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails