Saturday, August 30, 2008

Piala Kemenanganku..

Salam,
minggu ni ler minggu yg paling bz aku rs..
program tak abis2..
rabu ada motivasi oleh dr azmi
khamis..ihya' ramadhan
jumaat..pnutup kmerdekaan
hr ni plak..prog gaya hidup sihat anjuran KBS
hr ni sek ganti..catat rekod 150 org budak xhadir
apala budak2 ni..tp sib baik hr ni xblajar
bulan ni je aku dpt 2 piala hehe
piala yg ni aku dpt utk spelling bee guru2
smpena minggu bahasa..dpt no 3
pkataan yg aku salah...OBEDIENT
apsal la aku gi eja OBEDIENCE
over confident la tu hehe

yg ni plak aku dpt kmarin
larian merdeka utk guru2
5km gakla aku blari...huh ampus (penat) giler
mula2 no 2..pastu kene potong dgn cikgu suresh
dptla no 3 hehe


pg td sibuk dgn prog gaya hidup sihat
mula2 senamrobik oleh Beluran Aerobic Team (BEAT)
pastu ada ceramah kesihatan, kuiz dan pemeriksaan ksihatan
ni result aku dpt

Tinggi: 172.6cm
Berat: 72.6 kg
BMI: 24.4-->normal
Ukur Lilit Pinggang: 92 cm/36 inc (aduii aku dh boroi ar hehe)
% Lemak tubuh: 26.6%--->lebih skit dr normal 20-25%
Tekanan Darah: 130/80 tinggi skit ar


sblum blk ada pjumpaan ringkas kat blk mesyuarat
psl lawatan nazir next week..
so, td kene antar seme fail
next week aku rs akan sibuk lagi
klah chow dulu

1 comment:

  1. dah sihat soffeya rafik?? comel jer aku tgk...:)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails